:

Szolgáltatások

Konténer rendelés Budapesten és vonzáskörzetében!

Válasszon konténereink közül

Rendeljen konténert, tegye meg MOST az első lépést!

  1. Ön megrendeli a konténert.
  2. Mi kiszállítjuk Önnek, akár már órákon belül. Oda, ahová Ön kéri.
  3. Amikor a konténer megérkezik Önhöz, kifizeti az ellenértékét, és már kezdődhet is a pakolás. A konténer 3 napig áll díjmentesen rendelkezésre.
  4. A megbeszélt határidőben már megyünk is a konténerért, aztán gyorsan és problémamentesen elszállítjuk. Ennyi az egész.

Próbálja ki Ön is, milyen egyszerű a rendelés – válasszon konténereink és szolgáltatásaink közül!

Találjon rá az Önnek megfelelő konténerre.

Hívjon minket bizalommal: +36302169069

1. Tiszta Sitt

A tiszta sitt kategóriába tartoznak a tégla-, beton-, és cserépdarabok, az aszfalt, a vakolat, a csempe és a járólap, valamint a homok és a föld. Nejlon, műanyag, szerelvényezési hulladék vagy bármilyen bomlékony anyag nem minősül sittnek, és a papír, karton és zöldhulladék más kategóriába sorolható.

Tipp: Ha lehetséges, ne keverje a tiszta sittet más vegyes szeméttel vagy zöldhulladékkal, így nem kell külön pénzt fizetnie a szétválogatásért.

2. Vegyes Szemét

Ide tartozik minden olyan hulladékfajta, ami a családi háztartásokban keletkezik: konyhákban keletkező szemét, papírhulladék, műanyag- vagy textilhulladék, kerti zöldhulladék.

Vegyes szemétnek minősül, ha válogatás nélkül pakolja a konténerekbe a sittet, zöldhulladékot vagy egyéb szemetet. A szétválogatás költsége cégünket terheli, így a vegyes szemét elszállítása költségesebb, viszont az Ön számára kevesebb munkát jelent.

Érdemes előre jeleznie, ha vegyes szemetet kíván elszállíttatni, mivel ezt a típusú szemetet nem lehet együtt tárolni más hulladékfajtákkal, és az ezen hulladék nagy része nem újrahasznosítható.

3. Zöldhulladék

A zöldhulladékok közé a növényi eredetű szemetek tartoznak, mint például faágak, gyümölcsök, fűfélék, kaszálékok. Ide sorolhatók a kivágott fák, faágak, gallyak, gyomok vagy a komposzt.

Külön konténert rendelése érdemes ennek a hulladéktípusnak, mivel szinte 100%-a újrahasznosítható, más módon feldolgozható. Vegyes hulladékkal keverve szinte lehetetlen szétválogatni, és ennek következtében az újrahasznosítás is nehezebb.

4. Lomhulladék

Lomtalanításkor gyakran keletkezik különböző fajtájú, méretű és jellegű hulladék. Ha nem szeretne a feleslegessé vált lim-lomok szortírozásával foglalkozni, azokat egyben bepakolhatja egy megfelelő konténerbe.

Ide tartozik a házban, irodában vagy bárhol máshol felgyülemlett lom, kacat, régi bútorok, valamint kidobásra szánt könyvek, használatra alkalmatlan ruhaneműk, megunt gyerekjátékok, halomban álló újságpapírok és folyóiratok, valamint a működésképtelen vagy kidobni való műszaki cikkek. A lomhulladékok elszállításával megbízhat bennünket: a megfelelő konténer megpakolása után gyorsan elszállítjuk a lim-lomokat a helyszínről.

Emellett számos egyéb hulladék elszállítását is vállaljuk:

  • Fahulladék: deszkák, raklapok, lécek, furnérok, bontott zsaluanyagok.
  • Papírhulladék: könyvek, könyvtárak, újságok, folyóiratok, hullámpapír, csomagolópapír.
  • Műanyaghulladék: palackok, flakonok, kupakok, nejlonzacskók, fóliák, szatyrok.